Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PRENÁJOM komplet zrekonštruovaný 3 izb. byt pri mestskom úrade / Piešťany

Interné ID: 26012024
Ulica: Kukučínova
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
690 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonšruovaný nový byt vo výbornej lokalite na bývanie, na ul. Kukučínova pre mestkom úrade v kupeľnom meste Piešťany.
Byt sa nachádza na 2 poschodí v bytovom dome, má celkovú výmeru 63 m2. Ide o jedinečný, čistý 3 izbový byt s peknou, priestrannou loggiou. Byt je praktickej dispozície: vstupná chodba, prakticky riešená klimatizovaná obývacia izba s voľne prepojenou jedáleňou, otvorenú plne zariadenú novú luxusnú kuchyňu s chladničkou,.... Ďalej sa v byte nachádzajú dve spálne, hlavná kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a práčkou a toaletou. Benefitom tohto bytu je okrem veľkorysých pekných, čistých, nových priestorov, samotná kompletná rekonštrukcia, takže byt je v čistom, novom stave pripravený pre nájomcov.

Nájomné: 690 €/mesiac (vrátane energí vo výške 200,- EUR pre 3 osoby )
Kaucia: 1.500,- EUR
Majiteľ preferuje serióznu klientelu na dlhodobý nájom (minimálna doba je 12 mesiacov), bez zvierat a bez malých detí, akceptuje aj študentov.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona pri výstavbe budovy, ktorá bola zaradená do energetickej triedy B.

Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Piešťany.

Zavolajte nám už dnes a zebezpečte si obhliadku tohto jedinečného bytu medzi prvými.

Názor makléra: Luxusný, čistý, ako nový, veľkometrážny, svetlý byt zaujímavej dispozície, s novou výbavou. Výnimočný svojou polohou vo vyhľadávanej centrálnej štvrti v bezprostrednej blízkosti centra kúpeľneho mesta  Piešťany.

Nehnuteľnosti v TOP lokalite Piešťany sú predurčené na luxusné víkendové a rodinné sídla pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a priateľmi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: len 10 min. od rieky a Váh následne k jazeru Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Len 700 m Vás bude deliť od jedinečnej 12 km dlhej cyklotrasy ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", cca 20 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.
Informujte sa na tel. čísle: 0948 119 119.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63 m2
Zastavaná plocha:
63 m2
Podlahová plocha:
63 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Loggia:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
63 m2
Plocha loggie:
6 m2
Počet logií:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti