Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Lukratívny stavebný pozemok (1177 m2) / Banka pri Piešťanoch

Interné ID: 1244
Ulica: Banánska
Obec: Banka
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
220 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na kúpu nádherný stavebný pozemok v absolútnej blízkosti kúpeľov SPA Piešťany, určený na individuálnu výstavbu rodinného domu v katastrálnom území Banka pri Piešťanoch o peknej, celkovej výmery 1177 m2. Pozemok disponuje prípojkami IS (elektrina, kanalizácia, voda) štvrť má už vybudované príjazdové betónové komunikácie, chodníky a verejné osvetlenie. Výstavba možná IHNEĎ.

Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Piešťany.

Názor makléra: Ideálny stavebný pozemok praktickej výmery v lukratívnej lokalite, uspokojí potreby aj náročnej klientely. Nespornou výhodou je existencia všetkých IS a komunikácií. Nová vilová štvrť sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova, ktorý je stredobodom svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany. Na Kúpeľnom ostrove sa nachádzajú hotely najvyššej úrovne, vrátane hotela Thermia Palace (po renovácii sa stal prvým päť hviezdičkovým hotelom na Slovensku), ktorý bol v minulosti palácom rakúskej kráľovskej rodiny. Pohodlný a bezprostredný prístup pešo do centra mesta je zabezpečený prostredníctvom mostových spojení. Na Kúpeľnom ostrove je spolu s výborne vybaveným rezortom a komplexnými službami k dispozícii aj golfové ihrisko s 18 jamkami .

Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku pozemku ešte dnes.

R1reality ..rýchla cesta k novému bývaniu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1177 m2
Plocha pozemku:
1177 m2
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti