Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ Pohostinstvo, obchod s pozemkom 1123 m2 / Veľké Orvište pri Piešťanoch

Interné ID: 1427531
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ
Ponúkame Vám na predaj, komerčné a prevádzkové priestory, pohostinstvo, obchod v obci Veľké Orvište, neďaleko kúpeľného mesta Piešťany.
Exkluzívny predaj, iba v R1reality Piešťany.

Názor makléra : Nehnuteľnosť s potenciálom rozvoja v priamom centre obce Veľké Orvište. Viacnásobné využitie: obchodné priestory, kancelárie, reštaurácia, pohostinstvo, prestavba objektu na prízemí obchodné priestory na poschodí bytové jednotky..... Kúpou tohto objektu získate jedinečnú šancu pre realizáciu Vášho biznis zámeru za bezkonkurenčnú cenu.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane provízie, vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov

Okrem toho poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdnoznaleckého posudku, vypratanie nehnuteľnosti a pod.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu bol objekt zaradený do energetickej triedy E.

Buďte prvý a rezervujte si obhliadku tejto notoricky známej nehnuteľnosti v Piešťanoch.
Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Dohodnite si obhliadku už dnes!

R1reality ... rýchla cesta k Vášmu podnikaniu!

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
420 m2
Úžitková plocha:
420 m2
Počet izieb:
60
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti