Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ Priestranný, svetlý 3 izbový byt TEHELNA /89 m2/ Trnava

Interné ID: 281220223
Ulica: Tehelná
Mestská časť: Družba
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ

Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt vo výbornej lokalite na Tehelnej ulici v Trnave. Byt má výmeru 89,09 m2 a je vhodne dispozične členený: 3 obytné izby väčších výmer, štvorcového podorysu a praktické príslušenstvo (samostatný priestranný šatník, kúpeľňa, oddelené WC, balkón, 2 x pivnica). Byt je v pôvodnom, zachovalom stave (posledná rekonštrukcia v roku 2016 pozostávala z výmeny plastových okien, obkladov, sanity, čiastočnej výmeny podláh, zasklenia balkónu, bezpečnostné dvere). Ponúkame Vám aj reálnu vizualizáciu, ako je možné inovovať kuchyňu - priložené foto.

Byt je výnimočne svetlý, obojstranne vetrateľný, optimálnej V-Z orientácie. Priestranný, slnečný, zasklený balkón s krásnym výhľadom na historické bašty mesta.

Byt je situovaný na 6. poschodí bytového domu s výťahom, bytový dom je po rekonštrukcii, energetické náklady činia 220,-€.  Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona pri rekonštrukcii. Vzhľadom na súčasné technické vyhotovenie bola budova zaradená do energetickej triedy B.

V okolí bytového domu je dostatok parkovacích miest na platenom mestskom parkovisku. Výborná občianska vybavenosť: bytový dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti  OD Lidl, Kaufland, City Aréna, poliklinika DRUŽBA, pešou chôdzou približne 12 min do centra mesta. 

Názor makléra: Priestranný, veľkometrážny byt vhodnej dispozície, výnimočne slnečný s krásnym výhľadom za primeranú cenu. Svojou polohou a rozlohou je výnimočne vhodný pre rodiny s deťmi či pre ľudí akéhokoľvek veku, vyhľadávajúcich komfortné, mestské bývanie s výbornou dostupnosťou za zábavou, prácou či lekármi.   

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality. Rezervujte si poradie na prvé kolá obhliadok už dnes. 

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, zaplatenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, odmena realitnej kancelárie, poradenstvo.

Viac informácii v R1reality.
R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
89 m2
Podlahová plocha:
89 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
1986
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
7
Celková plocha:
89 m2
Plocha balkóna:
6 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
2
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti