Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANY Zariadený 1 izb. byt s garážovým miestom, Piešťany

Interné ID: 281220223
Ulica: Žilinská
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANY .....do predaja 1 izbový byt v severnej časti Piešťan (Orviský kút). Byt má výmeru 35 m2, dispozične pozostáva z 1 spálne a príslušenstva (samostatná kuchyňa, kúpeľňa s WC, chodba, francúzsky balkón, pivnica). Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2019 a 2022: plastové okná, laminátové podlahy. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí 3 posch. bytového domu, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou, energetické náklady činia 120,-€. Byt je príjemne svetlý a teplý, všetky okná sú orientované na západ s  výhľadom do záhrad, súčasný majiteľ vybavil stavebné povolenie na prístavbu terasy o výmere 6 m2. Výhodou je vlastný plynový kotol a  najmä vlastné parkovacie miesto v suterénnej garáži bytového domu. V okolí bytového domu je dostatok parkovacích miest vyhradených len pre obyvateľov bytovky. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona pri rekonštrukcii. Vzhľadom na súčasné technické vyhotovenie bola budova zaradená do energetickej triedy B.

Názor makléra: Príjemný, svetlý byt  sympatickej dispozície v dobrom stave, v menšom bytovom dome, situovaný v súkromnom nádvorí, v tichej časti mesta. Veľkým benefitom je vlastný kotol, francúzsky balkón s možnosťou vytvorenia vlastnej terasy a možnosť parkovania v súkromnom nádvorí či podzemnej garáži . Ideálny štartovací byt pre mladých ľudí, seniorov či investičný byt na prenájom. 

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality. Rezervujte si poradie na prvé kolá obhliadok už dnes. Fotodokumentáciu pripravujeme.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, zaplatenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, odmena realitnej kancelárie, poradenstvo a vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou).

Viac informácii v R1reality.
R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
35 m2
Podlahová plocha:
35 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
1
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
1
Celková plocha:
35 m2
Počet garáží:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti