Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ BYTY " LESOPROJEKT " Piešťany

Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Výstavba bytov
Iné:
PREDANÉ 🔴

Popis developerského projektu

Úspešne ukončený predaj.

Prajeme všetkým novým vlastníkom bytov, dobré bývanie, veľa šťastia a ďakujeme všetkým zúčastneným stranám za úspešnú spoluprácu.

R1reality team

Predstavujeme Vám nový bytový komplex "Rezidenciu LESOPROJEKT"  na Svätoplukovej ulici v Piešťanoch. Jedná sa o menší rezidenčný komplex v oplotenom areáli s nádvorím, ktorý bude pozostávať z 11 nových bytov (1/2/3 izbových), 1 nebytového  priestoru, 11 pivníc a 23 súkromných parkovacích miest.
Situovaný je v kľudnom, prírodnom prostredí obytnej štvrte, neďaleko nábrežia Váhu a sídliska Valová, s dobrou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, kostol, len 500 m od  mestského parku, športových areálov, Hotelovej akadémie a 1000 m od centra mesta.

Bytový dom má projektované tri podlažia, na prízemí budú situované tri menšie byty, bezbariérovo riešené  a nebytové priestory (pivnice a kancelária). 
Na 1. poschodí a 2. poschodí budú po 4 byty, každý byt disponuje balkónom, prízemné byty terasou. 

.................... K bytu je možné prikúpiť pivnicu, situovanú na prízemí o výmere od 2,23 m2 v cene od .............,- € a parkovacie miesto v areáli (.....,-EUR) alebo pred rampou (...........,-EUR). 
Uvedená cena už zahŕňa štandardnú výbavu, tzn. byty budú odovzdané v dokončenom stave (nie holobyty), len sa nasťahovať. 
Získajte  príjemné, nové bývanie v kľudnej časti Piešťan s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom, uzavretom areáli, za dostupnú cenu.

Začiatok výstavby:                    marec 2019
Plánovaný termín kolaudácie:  november 2019

Predaj bytov je ukončený, PREDANÉ 

Výhradný predajca: R1reality 
Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte.
                                                 
R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vlastnosti

Status:
aktívne

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti