Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nový 1-izbový apartmán A30 BlueWave Riverside Piešťany

Interné ID: AP A30
Ulica: Banka
Mestská časť: Lodenica
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 1-izbový apartmán A30 BlueWave Riverside Piešťany

Výmera apartmánu: 33,77 m2, Terasa: 8,00 m2, Počet izieb: 1, Podlažie: 4., poschodie 3., Skladový priestor 4,44 m2

Dostupnosť: REZERVOVANÉ

Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia.

Súčasťou každého bytu, alebo apartmánu je buď predzáhradka, loggia či terasa, všetky byty sú orientované na  juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Nabúdacia cena obsahuje už štandardné vybavenie  (podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), parkovné garážové miesto, pivničnú kobku a súkromný bazén v nádvorí!

Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako polovica bytov je už predaných!

Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu Blue Wave Riverside Piešťany  R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. 

R1reality...Exkluzívny partner pre predaj bytov a apartmánov Blue Wave Riverside Sĺňava Piešťany.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
33.77 m2
Úžitková plocha:
33.77 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Poschodie:
3
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
8 m2
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4.44 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti