Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nový 4 izbový byt E, 114,15 m2+ terasa, parking, SPA REZIDENCE, Banka, okr. Piešťany

Interné ID: 12480072
Ulica: Moravanská
Obec: Banka
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
273 600 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám nový bytový komplex "SPA REZIDENCE" v novovybudovanej vilovej štvrti SPA BANKA. Jedná sa o menší rezidenčný komplex, ktorý bude pozostávať zo 6-tich trojpodlažných blokov. V každom bloku bude 5 nových bytov (4x2 izbové,1x 4 izbový byt), každý byt bude mať minimálne 1 vlastné parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene bytu). Byty budú predávané ako holobyty. Každý byt bude disponovať priestrannou terasou.

Byt E je situovaný na 3 NP bytového domu. Ide o byt priestrannej výmery (114,15 m2 bez výmery terasy), praktickej dispozície: pozostáva z troch samostatných spální, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a príslušenstva- predsiene, kúpeľne s WC. Byt má terasu výmery 12 m2. K bytu je nutné prikúpiť parkovacie miesto v nádvorí bloku v cene 8.000,- € s DPH.

Uvedená cena je s DPH, firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH.

Získajte príjemné, nové bývanie v kľudnej rezidenčnej štvrti v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova v Piešťanoch s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom areáli za predpredajnú cenu.



Začiatok výstavby: marec 2021

Kolaudácia: august 2022 (BLOK A)



Predaj posledných 2 voľných bytov !!!

Nezmeškajte možnosť kúpy bytu v bezprostrednej blízkosti SPA Piešťany.



Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte.



R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
114.15 m2
Úžitková plocha:
114.15 m2
Zastavaná plocha:
114.15 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
B
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti