Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný 2 izb. byt / parkovanie, zariadený, pivnica, centrum / Piešťany

Interné ID: 13022024
Ulica: Nitrianska
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Na svojich nových obyvateľov čaká moderný, zariadený 2 izbový byt s rozlohou 49,18 ( 1 x slnečná loggia s výnimočnými výhľadmi ),s parkovným miestom, so skladovacím priestorom v exkluzívnom bytovom dome Centroom AUPARK na 4 poschodí s priestranným výťahom v centre kúpeľného mesta Piešťany.

PREČO SI VYBRAŤ TENTO BYT?  PRI RÝCHLOM JEDNANÍ, VÝRAZNÁ ZĽAVA 10.000,- EUR do 10.5.2024 !!!!!!!!!!!!!!!
MAJITEĽ: exkluzívna lokalita v absolútnom centre kúpeľného mesta Piešťany s výbornou dostupnosťou k čomukoľvek a kdekoľvek "CITYLIVE/SPA/RELAX/ŠPORT"
ČO OCENÍTE: čistý, nádherne prerobený mestský byt, pekná priestranná loggia s exkluzívnym výhľadom na mesto, rieku..., výborne vybavená lokalita na bývanie, vlastné parkovné miesto v AUPARKU, priame napojenie bytového domu na obchodný dom AUPARK, kompletné vybavenie bytu, komplet zariadený, samostatná spálňa, kúpeľňa s luxusným veľkým sprchovacím kútom. V tesnej blízkosti obchodné centrum, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, materská škôlka, kúpele...

Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany.

STAV BYTU:
Ponúkame Vám na predaj príjemný, slnečný, zariadený 2 izbový byt 1 loggiou na 4 poschodí vo vyhľadávanej lokalite na bývanie na ul. Nitrianska, v absolútnom centre kúpeľneho mesta Piešťany. Byt má celkovú rozlohu 49,18 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacou izbou so výstupom na loggiu, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (chladnička, el sporák a varná doska...), z nepriechodnej spálne a peknou kúpeľňou s luxusným veľkým sprchovacím kútom, umývadlom, práčkou a toaletou. V byte je klimatizácia v obyvacej izbe. Byt sa predáva zariadený nábytkom, vrátane spotrebičov a s vlastným parkovacím privátnym miestom.
Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes.

BYTOVÝ DOM A JEHO OKOLIE:
V okolí bytového domu je príjemné mestské, kúpeľné prostredie obklopené zeleňou, priamo oproti bytovému domu nájdete malý park s oddychovou zónou, lavičkami, bytový dom CENTROOM v ktorom sa byt nachádza je priamo napojený na obchodný dom AUPARK, v blizkosti, vlastne hneď oproti sa nachádza centrálne trhovisko, námestie s množstvom obchodíkov a reštaurácii, kaviarní, banky a potraviny. V blízkosti sa nachádza aj škôlka, neďaleko je vysoká škola, gymnázium, nemocnica a .....R1reality kancelária.

PREHLIADKY:
Byt je ihneď pripravení pre svojho nového majiteľa. 

Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na ++421 948 119 119 a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku bytu.

NÁZOR MAKLÉRA: Svetlý, čistý, príjemný mestský byt s vlastným parkingom v atraktívnej centrálnej časti mesta, vhodný pre ľudí, ktorý vyhľadávajú aktívny život a dobré spojenie so svetom. Vhodné ako výborná investícia, bezproblémové využitie bytu na prenájom s výbornými referenciami nájmu Booking.
Občianske vybavenie, TOP výborné, vlastne všetko na čo si človek môže len pomyslieť. Na dosah, obchody, obchodné centrum Aupark, zastávka autobusu, nemocnica, mestské trhovisko, centrum mesta, kúpele, rieka Váh....
Exkluzívna ponuka v R1reality Piešťany.
Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
49.18 m2
Zastavaná plocha:
49.18 m2
Podlahová plocha:
49.18 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
49.18 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
1
Počet garáží:
1
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti